Østershatte puré

FÅ OPSKRIFT PÅ LÆKKER, CREMET ØSTERHATTE PURÉ HER!

Mmhh, cremet svampe puré – lækker som spreading på brød, som garniture til stegte grønsøger eller som topping til risotto eller lignende.

DET SKAL DU BRUGE:

  • 300 g østershatte
  • 15 g smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 1⁄2 dl piskefløde

Dyrkede østershatte kræver generelt ikke rensning. Vilde østershatte kan renses med en børste, eller med rindende vand. Hvis den nederste del af stokken sidder på, kan du skære den væk da den kan være lidt sej.

FREMGANGSMÅDE:

Varm en pande med olie og smør, og steg østershattene, indtil de er gyldenbrune.

Blend svampene med piskefløde enten med en stavblender eller i en foodprocessor.

Opskrift er inspireret af opskrift fra GRØD på www.mainlifestyle.dk.

Svampe